Bazylia

Bazylia pochodzi z Indii i jest często używane w kuchni włoskiej oraz azjatyckiej. Aromat tych ziół sprawia, że są idealnym uzupełnieniem pomidorów oraz doskonałym dodatkiem do bakłażana, cukinii i szpinaku. Bazylia ma mocny orzeźwiający aromat i delikatnie pikantny smak.

Bazylia

Pochodzenie: Egipt

Pakowanie: 20 kg - worki papierowe

Czy wiesz, że...?

Bazylia pobudza apetyt i przyśpiesza procesy trawienne, ma działanie rozkurczowe i wiatropędne, ponadto zapobiega wzdęciom.

Egipt

Egipt – państwo położone w północno-wschodniej Afryce z półwyspem Synaj w zachodniej Azji. Egipt graniczy z Izraelem i Strefą Gazy na północnym wschodzie, Sudanem na południu i Libią na zachodzie. Od północy rozpościera się Morze Śródziemne.

Projekt i realizacja Bweb Group